I´m back!

Hej! Nu tänkte jag dra igång bloggandet lite igen. Har väl aldrig varit så bra på det... Men nu känner jag mig sugen igen och har mer tid för det! 
Nu sedan jag tog studenten för 1,5 månad sen så har jag bara ridit och varit i stallet. Vilket också är planen framöver. Dock hoppas jag att antalet hästar kommer att öka, alldeles för lite just nu ;) På tävlingsfronten har det varit rätt lugnt nu ett tag. Nu är fokus fullt ut på Hovdala International Horse Trials om två veckor! Då kommer jag och Cravall debutera CCI2*! Ska bli såå kul, tror det kommer bli en superfin tävling. 

För Peppe och Zuma väntar tävling i gärds om tre veckor. Peppe får gå sin andra 1* och Zuma ska få debutera H100! Han har varit så fin de senaste tävlingarna och hoppat runt med världen största självförtroende, så nu känns han verkligen redo för en klass svårare! Charlie är även han på väg igång, får se om han kanske är redo för Gärds!

Idag är det en rätt lugn dag för alla hästar. Peppe och Cravall ska bara travas ut en längre runda och Zuma ska trimmas lite. Charlie ska vi åka iväg med till Blommeröd så han får galoppera lite men framförallt ut och skritta i Ringsjön. Så himla bra träning för dem att skritta ute i vattnet! 

Glöm inte att följa mig på min Instagram, @klaralidenkiraly, där brukar uppdateras lite oftare!

Ha det bra!

// Klara

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS