Hoppning på schemat

Hej! Har precis kommit hem efter att ha varit i stallet och tagit in hästarna och gett dem lite mat! Har varit en rätt lugn dag idag också. Red ut på Charlie tillsammans med Vera, han var ju på Blommeröd igår och fick galoppera och bada lite så var bra för honom med en lite lugnare dag idag.

Sen på eftermiddagen kom Lasse så jag fick hjälp när jag skulle hoppa Peppe och Cravall. Cravall var riktigt fin! Kändes spänstig och fin, hoppade en liten bana med lite högre hinder till sist och det kändes riktigt bra. Bara jag som inte får bli för snabb med mitt överliv och jaga iväg honom, samma på alla hästar! Peppe var sen också riktigt fin, han börjar bli så mycket bättre nu och starkare i kroppen. Men måste hitta timingen lite bättre och verkligen vara klar i tid så jag inte sitter i med handbromsen eller skjutsar iväg honom. Men överlag så kändes det bra! 

Zuma hoppade jag lite på egen hand sen, även han kändes fin. Fick lägga en stund i början på att få honom att fokusera på mig! Men sedan så kändes han fin och han väntade riktigt fint mot hinderna och hoppade väl! Han är så himla fin att rida just nu :) 

Imorgon så ska vi till Klampenborg, en galoppbana i Danmark! Var väldigt längesedan vi var där sist. Min lillasyster Ester red ponnygalopp där flera gånger, tror till och med hon vann varenda gång ;) Så vi har bara bra minnen därifrån! Bilden som ni kan se vid inlägget är ifrån Klampenborg, kan inte riktigt komma ihåg vilket år det var. Men på bilden är det i alla fall jag som leder Irish Celebrity när han och Ester var på väg till vinnarcirkeln efter seger i sitt lopp. Kommer så väl ihåg att jag kände mig så stor, eftersom det var jag som tog emot henne i mål. Men på bilden så ser man ju hur liten jag var haha ;)

Men innan vi åker till Klampenborg vid lunch så ska hästarna ridas och stallet fixas, så blir en lite mer effektiv morgon imorgon!

Ni får jättegärna kommentera här på bloggen eller skriva på facebook om det är något speciellt ni vill läsa om, tar tacksamt emot alla tips! :)

// Klara

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS