Tjänster

Jag tar emot hästar och ponnyer för inridning, utbildning, tävling m.m.

 

 

Läs mer här >>

Kommande Event

   
   
   

Sponsorer

Klara satsar 110% och det stora målet framöver är att vara aktuell till OS 2020. Vill Ni vara med på denna satsning? Önskar Ni eller Ert företag att sponsra Klara är Ni välkomna att höra av Er för vidare samtal. 

Som sponsor ingår följande:

  • Väl synlig Företagslogotyp på hemsidan
  • Egen sida på Hemsidan med presentation av Företaget.
  • Vara synlig på kläder och utrustning vid tävling.
  • Egen idé? Vi är öppna för förslag!

Sponsor

Vill Ert Företag synas här med Logotyp och...

Sponsor

Vill Ert Företag synas här med Logotyp och...

Sponsor

Vill Ert Företag synas här med Logotyp och Företagsinformation?

Sponsor

Vill Ert Företag synas här med Logotyp och...

Hej! Haft lite strul med min dator så inte kunnat uppdatera... Men nu så! 

Just nu är förberedelserna i full gång inför Hovdala International Horse Trials! Där ska jag och Cravall starta vår första CCI2* tillsammans, ska bli så kul!! Så för att jag ska vara i toppform så har jag idag varit hos min naprapat. Jag går till Jimmy Palm som jobbar hos Naprapatlandslaget i Västra Hamnen.

Förra veckan var min första gång hos honom. Jag har under en tid haft väldigt ont i ländryggen, men efter förra besöket så är nu det värsta borta, frihet! Men finns såklart lite spänningar kvar men det är något jag dels behöver träna bort, så något som ska prioriteras mer är min egna träning! Måste bli ändring på det. Fått en del bra övningar som jag ska använda mig av för att bli rörligare och för att bli starkare i utsida/framsida lår och rumpa.

Som vanligt så är ju vi ryttare dåliga på att prioritera oss själva, hästarna går alltid i första hand. Men jag är riktigt peppad på att verkligen komma igång igen med min träning. Väldigt viktigt om man ska hålla sig skadefri! Jimmy sa att jag ska sätta upp mål jag vill uppnå i min egna träning, då blir det lättare att se hur mycket tid man behöver lägga och kan sen prioritera andra saker utefter det. Så det ska jag ta och klura ut några. 

Jag ska vara bäst nästa gång vi har fystester med landslagen ;) 

Imorgon står det ridning, tvätta och packa på schemat! På torsdag åker vi till Hovdala. 

Hörs imorgon!
// Klara

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS