Tjänster

Jag tar emot hästar och ponnyer för inridning, utbildning, tävling m.m.

 

 

Läs mer här >>

Kommande Event

   
   
   

Sponsorer

Klara satsar 110% och det stora målet framöver är att vara aktuell till OS 2020. Vill Ni vara med på denna satsning? Önskar Ni eller Ert företag att sponsra Klara är Ni välkomna att höra av Er för vidare samtal. 

Som sponsor ingår följande:

  • Väl synlig Företagslogotyp på hemsidan
  • Egen sida på Hemsidan med presentation av Företaget.
  • Vara synlig på kläder och utrustning vid tävling.
  • Egen idé? Vi är öppna för förslag!

Sponsor

Vill Ert Företag synas här med Logotyp och...

Sponsor

Vill Ert Företag synas här med Logotyp och...

Sponsor

Vill Ert Företag synas här med Logotyp och Företagsinformation?

Sponsor

Vill Ert Företag synas här med Logotyp och...

Hej! Nästan nyss hemkommen efter en typisk "dagen innan man åker på tävling-dag"! Även om man tänker innan att man ska vara hemma i tid så brukar det inte bli så... Men men. Har fått gjort en del idag ändå! Har tvättat mina egna grejor och varit iväg hos vår vän Anki med hästarnas grejer som behövde tvättas då vår egen maskin inte funkar än. Har även hunnit med att städa bilen och dressyrträna Peppe och Cravall. 

Imorgon åker vi äntligen till Hovdala! Ser mest framemot att få se terrängen, sett några bilder och det ser grymt fint ut. Sägs även att terrängen kommer bli svår, det gillar jag! ;) Enda tråkiga är att jag i år missar SM, SM-klassen går i den korta 2* och jag har valt att rida den långa 2* för det är kval till YR-EM! Så kommer inte kunna ta hem något SM-guld i år igen! Får bli nästa år... ;) 

Vi åker vid 13-tiden imorgon, är besiktning sen på eftermiddagen. Sen kommer Cravall stå uppstallad där och vi har fått låna en lastbil från EHC som jag och en kompis Michelle kommer att bo i, så skönt att bo på plats! Innan vi åker så ska allting packas iordning, hästarna här hemma ska tas omhand och Cravall ska ridas, bada och knoppas! Ska även hinna in till Lund för att hämta mina stövlar som så lägligt gick sönder i dragkedjan i fredags... Så blir en tidig morgon imorgon!

Ska ta med mig datorn och försöka uppdatera så mycket jag hinner ifrån helgen! Ni får hålla tummarna, onlineresultat kommer ni att kunna följa på Equipe!

Ha det bra!
// Klara

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS