Uttagen till EM!!

Junior EM laget 2015

Woho!! Vi blev en av de 6 Young Rider ryttarna som får åka till Italien i september!! Känns så himla kul och vi är riktigt laddade! Detta trodde jag ALDRIG när jag blev av med Miss Mara för knappt fem månader sedan och då stod utan häst på 2* nivå. Men så kom Cravall och räddade hela säsongen! Så nu ska jag få åka på mitt tredje EM. 

Snacka om att hästarna tar oss runt i hela Europa... Ska bli riktigt coolt att åka till Italien. Får se om man kanske någon dag innan tävlingarna drar igång hinner åka in en vända till Rom. Tävlingen ligger bara 5 mil utanför Rom tror jag! 

Just nu så har planerandet inför resan börjat. En plan för hur vi ska ta oss dit måste göras och hur vi lägger upp resan. Är drygt 200 mil enkel resa så gäller att ha en ordentlig plan! Sen ska jag även lägga en mer detaljerad plan för hur Cravall ska gå nu det sista innan vi åker. Men först ska han få ha semester hela denna veckan, det har han förtjänat!

Jag hoppas ni kommer följa mig här på bloggen, Facebook och Instagram på resan mot EM!! :)

Måste även rikta ett stort tack till min sponsor Riders Passion. Som ser till så jag har bra utrustning till både mig och hästarna! Denna veckan så kommer det ut ett inlägg med några av mina "must have's" i stallet och på tävling!

Vi hörs!
// Klara 

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS