Malmö Idrottsakademi

För några veckor sedan fick jag reda på att jag kommit med i Malmö Idrottsakademis regionala Elitprogram! Detta stödet består av:

 • Folksams Elitidrottarförsäkring till ett värde av 4 500 kr.

 • 15 000 kr att använda inom Malmö idrottsakademis kompetensområden.

 • Fri tillgång till styrkelokalen i Baltiska hallen.

 • Medverkan vid Malmö idrottsakademis träffar och eventuella utbildningar.
   
  Så igår var jag och Lasse på deras kick-off de hade på Good Morning hotell i Malmö. Det var riktigt kul att få träffa alla olika idrottare, bara vid mitt bord så var där friidrottare, simmare, motorcross, karate m.m. Så det var väldigt blandat. Jag är dock den enda ryttaren som har kommit med där! 

  Detta stödet kommer göra det möjligt för mig att satsa lite extra på min egna fysik. Jag vet väldigt väl om att den är så viktigt, men har känt att man vill ha en extra hjälp på vägen. Men de pengarna har inte riktigt funnits, men nu har nya dörrar öppnats! Bland deras kompetensområden så finns idrottsfysiologi, idrottsmedicin, idrottsnutrition, idrottspsykologi, karriärvägledning och Life skills management! Så det finns en hel del hjälp att få. Jag kommer att bli kallad på ett individuellt möte där jag tillsammans med dem ska lägga upp en plan för hur jag ska utnyttja mitt stipendium. Det ska bli riktigt kul! o när jag har kommit hem från EM så kommer gruppträningar ha dragit igång med fokus på olika områden de olika dagarna, så det ska jag verkligen försöka vara med på!

  Inte bara hästarna som ska vara i toppform, perfekt att lägga hela vintern sedan på detta och bygga upp mig själv. Så ska jag förhoppningsvis prestera ännu bättre nästa år!

  HÄR kan ni läsa mer om Malmö Idrottsakademi!

  // Klara

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS