Sponsorer

  
  

riders-passion-1

 

Riders Passion är en välsorterad ridsportsbutik i Ängelholm. Har man vägarna förbi Ängelholm är ett besök i deras butik ett måste! De har specialiserat sig på att låta kunderna designa sina egna schabrak och täcken m.m från välkända märken som Equiline och Anna Scarpati. Butikschefen Lotta designar även en hel del grejer själv så köper du ett "färdigt" schabrak så kan du vara rätt säker på att det finns inte så många exemplar av just det du valt! 
Jag själv har bl.a schabrak från Equiline, som har den bästa kvalitén enligt mig! Jag har även en X-Cool kavaj från Equiline som är lika skön som snygg. Träns från Dyon, terräng och hoppskydd från Veredus är några av de produkter jag använder flitigt. Inte att glömma är man & svansspray och pälsglans från NAF, samt deras putsmedel Lux Cleanse & Condition. Det är några grejer som alltid finns i mitt stall och är med på tävlingar. 

Har ni inte vägarna förbi Ängelholm så kan ni ta en titt i deras webshop HÄR. Skulle något ni behöver inte finnas så tveka inte att ta kontakt med Lotta, alltid bra service & trevligt bemötande!

 

HEMSIDA